Ny hjemmeside lansert!

Ny hjemmeside lansert!

V

Vår nye nettside publiseres nå men den er ikke er helt ferdigutviklet!
Etter nærmere to år med av og på arbeid, begynner den nye hjemmesiden og ta form.

For å kunne gi dere tilgang til det mest nødvendige legges hjemmesiden nå ut.
Men, en må leve en tid til med at hjemmesiden fortsatt er under utvikling.
Det er også flere av bildene som heller ikke er ferdigbehandlet (størrelse som kan gjøre siden treg ved dårlig nettilgang), men jeg jobber med den i ledige stunder mellom slagene.

Det er også en del arbeid med  godkjenning av bilder for bruk på nettsiden (vi har liten bildebank og er avhengig av å få tak i bilder fra andre kanaler).
Hvis noen har bilder de vil dele med oss så send dem inn til: gfn@safeiodfjell.no

Viktig om bildebruk; for bilder som sendes inn, må det ligge ved en samtykkeerklæring fra fotografen om at vi (SAFE i Odfjell) kan bruke dem på nettsiden vår. Hvis det er gjenkjennbare personer på et bilde må de også gi sitt skriftlige samtykke til at bilde kan bruks ( i tilfeller det mangler/ ikke gis, ser jeg om vi kan klippe vekk gjenkjennbare personer). For bilder tatt om bord på en innretning, må det i tillegg ligge ved en godkjenning fra OIM om at bildene kan brukes offentlig.
En Samtykkeerklæring kan senere trekkes tilbake hvis en ønsker det, da fjerner vi bilde fra nettsiden.

Som en kan se i adressefeltet har vi også fått en endring av toppdomene fra .com til .no

Dette gjelder også for våre  E-poster (klubbkontor).
De er like som tidligere men slutter nå med: @safeiodfjell.no
Oppdater dette snarest i adresseboken din. I løpet av første del av oktober måned går .com adressene ut av systemet i klubben.

Kontakt info. til klubbkontoret ligger øverst i topp menyen. Trykk på «Kontakt»

Den gamle hjemmesiden ble lagt ned i midten av juli måned. I følge med dette ble også kontaktpunktene til klubbkontoret, lønnstabell, tariffavtalen m.m. utilgjengelig på nett for alle medlemmene. Det er mye som skjer i bedriften for tiden, og mange som vil kontakte oss. Det å ikke ha en hjemmeside tilgjengelig har har skapt noe utfordring, spesielt for våre nye kollegaer, og medlemmer som ikke har vært i kontakt med klubben tidligere. (artikkelen fortsetter under bildene).

Klubbkontoret på Forus. Foto: GFN
Foto: Odfjell Drilling

Det er mye nytt på hjemmesiden og mer vil komme. Sjekk også ut den nye FAQ siden-  med Ofte stilte spørsmål og svar fra avtaleverket. Den ligger under «Medlem» i topp menyen, og som egen lenk -boks på fremsiden.

På FAQ siden finner du de spørsmålene som oftest sendes inn til klubbkontoret. FAQ er delt opp i:  Overenskomsten, Lønnsoppgjør, Kompetanse pool, HMS og VO, Hovedavtalen m.m.
Du vil ikke finne svar på alt i avtaleverket, da mange forhold krever en lengre utredning, eller hver sak må håndteres særskilt.  FAQ siden blir oppdatert med nye spørsmål og svar som blir gjengangere.

Det er også en egen side for Plasstillitsvalgte (krever passord) og HMS og verneombud. Det kommer også en side for klubbens lokale forsikringer, en oversikt over alle innretningene og tillitsvalgte om bord, en juridisk side og en side for yrkessykdom – yrkesskade.


SAFE i Odfjell - for medlemmene!

Previous Tillitsvalgt konferanse 2022

SAFE i Odfjell:
Godesetdalen 10A (Forus)
4034 Stavanger

Man – fre.  kl.: 08:00 – 16:00+

Postadresse:
SAFE i Odfjell
Postboks 6838
4079 Stavanger

SAFE i Odfjell © 2024 | Utarbeidet av: GFN | All Rights Reserved