Tillitsvalgt konferanse 2022

Tillitsvalgt konferanse 2022

Å

Årets tillitsvalgt konferanse ble avholdt på Clarion Conference hotel i Trondheim 27. og 28. september. 

Det var god stemming under konferansen. Årets fokus var yrkesskade og yrkessykdom. Fung. nestleder Øyvind Lorentzen gikk gjennom  flere forhold rundt skade og sykdom, og hva den enkelte må gjøre hvis en skulle komme ut for en skade eller yrkessykdom. Gjester var SVP HR Kurt Werner Holsæter som hadde en gjennomgang av status i Odfjell drilling, Odfjell Technology og Odfjell Oceanwind. Nestleder i SAFE Kai Morten Anda, hadde en gjennomgang av årets lønnsoppgjør og resultatene. Nettredaktør og info. ansvarlig i SAFE Rebecca A. Bjerga, hadde en presentasjon av det nye magasinet FOKUS, som i dette tilfelle omhandler yrkesskade og yrkessykdom. Inne i FOKUS  ligger det også en viktig liste med viktige huskeregler om hvordan en skal forholde seg hvis en får en yrkes -skade/sykdom. 
Tillitsvalgt på konferansen fikk med seg utgaver av magasinet som de kan ta med seg om bord. Vi har også bestilt inn 150 eksemplarer av FOKUS magasinet, som blir sendt ut til innretningene nå vi får dem fra SAFE. 

Aktivitets komiteen i år besto av Geir Flotve og Ståle Leirhaug.
Geir Flotve ordnet aktivitetet via Crazy Coyote Events.  Dette var noe de kalte Scavenger Hunt, der en ved kløkt og engasjement skal løse forskjellige oppgaver rundt om i sentrums gater, for å samle poeng. Alle oppgavene måtte enten filmes eller tas bilde av for å få det registret. Det manglet ikke engasjement og vinner skaller i lagene. Mange bilder og videoer gjorde inntrykk, og arrangøren berømmet engasjementet og alle de gode latterkulene de hadde fått under eventet. 

Middagen var på Robust Bistro som Ståle Leirhaug hadde funnet frem til. Vi hadde lokalet for oss selv. Det var en fin opplevelse, god service med mange nye smaker og god mat.

Klubbkontoret på Forus. Foto: GFN
Foto: Odfjell Drilling


SAFE i Odfjell - for medlemmene!

Previous Rigg besøk på Deepsea Bollsta

SAFE i Odfjell:
Godesetdalen 10A (Forus)
4034 Stavanger

Man – fre.  kl.: 08:00 – 16:00+

Postadresse:
SAFE i Odfjell
Postboks 6838
4079 Stavanger

SAFE i Odfjell © 2024 | Utarbeidet av: GFN | All Rights Reserved