Rigg besøk på Deepsea Bollsta

Rigg besøk på Deepsea Bollsta

R

Torsdag 22. sept. reiste vi (Geir Frode og Øyvind) til CCB for et riggbesøk på Deepsea Bollsta og Mira. Vi kom om bord på Bollsta på formiddagen og hadde hele dagen foran oss.

Det var travel aktivitet om bord i forbindelse med klargjøring av riggen og seilas start den 15. oktober. Vi ble godt mottatt av alle. Safety Roberto geleidet oss rundt og vi fikk en god omvisning på riggen. Det var en positiv stemning om bord. Vi fikk oss også lunsj om bord. Kommentarene etter skifte av forpleining til 4Servics, var at det hadde blitt en merkbar forbedring. Noe som visstnok også de i forpleiningen ga uttrykk for etter skifte (de ble virksomhets overdratt i sammen med riggen). 
I slike travle tider er det nok ikke det mest optimale tidspunktet for oss å besøke en rigg, men vi fikk snakket med noe av mannskapet og ledelsen.

Planen var at vi skulle besøke både Bollsta og Mira denne dagen, men det ble noe venting pga. aktivitet om bord. Tiden gikk raskt når vi gikk rundt på riggen. Med fly hjem kl. 17.50 måtte vi plutselig kommes oss i land og full fart til flyplassen for å nå flyet. Neste tur til CCB går til Mira.

Det nye rigg navnet Deepsea Bollsta var også klargjort, dog fortsatt dekket av stilas. Dette var ikke påbegynt på Mira men kommer nok ganske snart.

DS Bollsta Foto: GFN
DS Bollsta Foto: GFN
Previous Odfjell Technology overtar West Linus 30.sept.

SAFE i Odfjell:
Godesetdalen 10A (Forus)
4034 Stavanger

Man – fre.  kl.: 08:00 – 16:00+

Postadresse:
SAFE i Odfjell
Postboks 6838
4079 Stavanger

SAFE i Odfjell © 2024 | Utarbeidet av: GFN | All Rights Reserved